Dagbesteding Gemert Memo - Mensen en mogelijkheden

Diensten voor Particulieren, bedrijven en verenigingen.

In Gemert zijn we in 2018 gestart met een dagbestedingsproject in de voormalige Helso-locatie. Onze enthousiaste cliënten willen u graag werk uit handen nemen!

Wij zorgen ervoor dat er veel interactie is met de bedrijven en organisaties zodat wij, en onze cliënten, weten waar we het voor doen. Elke bijdrage die we kunnen leveren is waardevol en voor iedereen is dat anders. We proberen zoveel mogelijk de eigenwaarde te laten groeien, geven structuur en werken op deze manier mee aan het geluksgevoel.

Als u eenvoudige werkzaamheden heeft, zoals inpak- of productiewerk, denk dan eens aan Memo. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Bel ons: 06-18765688

 

Wasserij Gemert Memo - Mensen en mogelijkheden

Kleinschalige wasserij

Op onze locatie in Gemert zijn we in september 2018 begonnen met een kleinschalige wasserij. Wij behandelen al uw was met passie en aandacht. We hebben een eigentijds systeem, waarbij het niet nodig is dat u uw was voorziet van namen of nummers.

Voor particulieren, bedrijven en verenigingen nemen wij dit werk graag op ons. Zo wassen én vouwen we de was voor particulieren. Bent u alleenstaand, werkt u veel of komt u als mantelzorger regelmatig tijd te kort? Dan is ‘de was doen’ iets wat u kunt uitbesteden. Lukt het u niet om de was zelf te brengen? Geen probleem! Wij halen het gewoon bij u thuis op!

Bel ons voor meer informatie: 0492-792330

Tarieven wasserij >

 

Kleding sorteren en inpakken

Voor Stichting Sama zamelen wij kleding in. Vervolgens sorteren wij de kleding op schoon, vies en kapot. Schone kleding wordt meteen door ons verpakt en vieze kleding gaat naar de wasserij van Memo. Kapotte kleding die nog te repareren valt gaat naar de kledingmaker in Gambia, de rest gaat in de container.

Voor meer informatie over deze waardevolle dagbesteding kijk ook eens op stichtingsama.com

Diensten Memo - Mensen en mogelijkheden

Overige werkzaamheden / inpakwerk

Terwijl de wasmachine draait, hebben wij tijd voor andere taken, zoals bijvoorbeeld het inpakken van diverse producten, zoals koffiebonen, snoepjes, zeepjes, schroeven en moeren. Wij kunnen ook uw kerstpakketten mooi inpakken.

Diensten Memo - Mensen en mogelijkheden

Feest- en geboorteborden

Te huur of te koop
Onze cliënten maken houten feestborden voor buiten, voor bijvoorbeeld een geboorte, bruiloft, ‘welkom in de buurt’. Deze borden worden in principe gemaakt voor de verhuur, maar u kunt ook een bord op maat laten maken. De foto’s laten wat voorbeelden zien. Vraag naar de mogelijkheden!

De opbrengst wordt gebruikt voor nieuwe materialen voor onze dagbesteding, zodat we de kosten laag kunnen houden.

Tarieven feest- en geboorteborden >

 

Samenwerking met: